Boken Skapa & sälj! av Catrine Ziddharta Tangen för dig med kreativa idéer som du vill förverkliga!
Startsida Boken Författaren Bloggen Provläs! Köp den! Copyright

Skapa & Sälj!

Om den här boken, författarens tankar:

All tid man sitter i bilen till och från arbetet är ju de facto “obetald arbetstid” och bränsle kostar, bil kostar. Det vi kan styra är hur mycket vi ska köra bil och varför. Jag vill av en mängd skäl arbeta hemifrån och har under flera år nu byggt upp www.Ziddharta.se – en butik på nätet. Jag skriver böcker och driver ett bokförlag. Håller kurser och föreläser. Boken är resultatet av mitt arbete, de tankar och problem som jag löst efter vägen – som jag hoppas att du kan ha nytta av!

Vår verklighet har förändrats radikalt på kort tid. Nu behöver inte en verksamhet ligga på fina affärsgatan i stan (om man inte absolut vill det). Geografiska avstånd spelar inte samma roll. En nätbutik kan tex. finnas i vilken avkrok som helst i landet och leverera varor och tjänster över hela världen. Många kreativa människor arbetar idag från vilken plats de själva vill. Som mig, som valt att arbeta långt från stadens brus och föroreningar, på mina och min familjs villkor.

Ge dig själv chansen att reflektera, omvärdera. Livet är det som pågår under tiden vi drömmer om framtiden! Det är lätt att glömma att vara i nuet, mitt i livet. Det är inte nästa vecka, inte nästa helg, inte nästa semester, eller då vi gått ner tio kilo i vikt, börjat träna eller slutat röka som det ska ske. Livet pågår här och nu!

Jag säger inte att en idé kan vara vild, omöjlig, vansinnig eller utan chans där ute i världen. Om den är det så kommer det att visa sig, förr eller senare. Den här boken är tänkt att du i lugn och ro ska ha en partner och vän, i detta tysta och ibland ensamma arbete, som det innebär att mejsla fram en idé, se om den har livskraft och sedan genomföra den. Jag har också en annan tes som jag framhåller så ofta jag kan: Inget kreativt arbete är förgäves! Den vilda idén omvandlas, transformeras, ger avstamp till just den idé som visar sig vara – just den idé du hela tiden gått och ruvat på!

Köp dina böcker signerade - bästa pris här:
ziddharta.shop.textalk.se/bocker


Finns också på alla ställen, som:
Adlibris
Bokus
Kobo mfl.


Böcker ute nu - läs mer:


Bokens hemsida: www.ForntidaJern.se


Bokens hemsida: www.SkapaSalj.se


Dark Urban Fantasy Ljudbok mp3-format
E-bok: Pitch13 Kreativitet enligt Ziddharta


Eller köp böckerna direkt här:
1 Kreativt Förlag
c/o Tangen it & media
Myllersvägen 25
811 95 Järbo
tel: +46(0) 29-600 45
mobil: +46(0)70-363 09 61
Innehar
F-skattsedel
E-post:
catrine@tangen.se
Copyright © 2014 Kod, grafik & layout, innehåll: Tangen it & media